YT Expo - шаблон joomla Mp3
Εκτύπωση
PDF
11
Μάρτιος
2009

Αντιπαλότητα Βουλευτή και Δήμου Αιγίου

Για ακόμα μια φορά ο τοπικός παράγοντας - Βουλευτής κ. Σπηλιόπουλος με ανακοίνωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης κατηγορεί τη Δημοτική αρχή του Δήμου Αιγίου για αδράνεια, προσπαθώντας να κάνει μικροπολιτική σε τοπικά θέματα, όπως άλλωστε αρέσκεται. Ποιος δεν θυμάται τις μεγάλες κουβέντες και τα μεγάλα λόγια του συγκεκριμένου παράγοντα κατά τα έτη διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που με δικές του πρωτοβουλίες ¨γέμισε το Αίγιο με χρήμα¨, κατά το κοινώς λεγόμενο ¨χρήμα με τη σέσουλα¨, με αποκορύφωμα τις προεκλογικές εξαγγελίες και τη στήριξή του στα τέλη του 2003 με αρχές του 2004 στην τότε Υπουργό Βάσω Παπανδρέου, η οποία γευματίζοντας στην περιοχή μας είχε στις βαλίτσες της 3 δις δραχμές για έργα στα παραλιακά διαμερίσματα Τέμενης, Βαλιμιτίκων και Διγελιωτίκων (εφημ. ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 11-12-2003).

Επίσης, τι μπορούμε να πούμε για το λιμάνι του Αιγίου, όταν μας διαβεβαίωνε ο τότε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του ΠΑΣΟΚ, ότι έχει δημοπρατηθεί και θα έχει υλοποιηθεί εντός του 2004 (εφημ. ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 4-3-2004).Τι να πούμε για τα ΤΕΙ και τον ¨κολλητό¨ του παράγοντα - Βουλευτή,  τότε Δήμαρχο Αιγίου, που ¨χάρισε¨ 70 στρέμματα στο ΤΕΙ της Πάτρας, λες και ήταν δικά του. Τι να πούμε άλλωστε και για το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, που είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς συντήρηση, πετώντας ταυτόχρονα εκατομμύρια για κολυμβητήριο σε μια παραλιακή πόλη, που ακόμα και σήμερα δεν έχουμε καταλάβει τη χρησιμότητά του.

Τελικά, ήταν όλα θέματα συμφερόντων;Αλήθεια, δεν μας λέει ο κ. Βουλευτής, τι άποψη έχει για την ¨πληγή¨ που λέγεται ¨ακίνητο Καραζάνου¨, για το έκτρωμα του 1ου κομματιού της Ανάπλασης, για την μη απομάκρυνση των μηχανημάτων του εργοστασίου Δρούλια, που στοίχισε στο Δημοτικό Ταμείο 600.000 ευρώ, για τις δύο υπεξαιρέσεις που έγιναν επί εποχής ¨δικών του¨ ανθρώπων στη Διοίκηση του Δήμου και με ¨χρίσμα¨ του κόμματός του, για την κατάντια που είχαν φέρει οι ίδιοι ¨δικοί¨ του άνθρωποι στη ΔΕΥΑ. Πραγματικά, είναι δύσκολη η σύγκριση μεταξύ των προηγούμενων Δημοτικών αρχών και της Δημοτικής αρχής Καραφωτιά, αφού μετά από πολλά χρόνια μέσα στην ίδια τετραετία σχεδιάζονται, μελετούνται, χρηματοδούνται και εκτελούνται έργα ζωτικής σημασίας, όπως στα  πυρόπληκτα διαμερίσματα, σταθμός μεταφόρτωσης, ανανέωση στόλου οχημάτων και μηχανημάτων, καταφύγιο σκαφών, πλατείες Αγίου Αθανασίου και Μεσσηνέζη, αλλαγές δικτύων ύδρευσης, εκσυγχρονισμός Βιολογικού, ταρτάν και εκσυγχρονισμός του σταδίου της πόλης και τόσα άλλα μικρά και μεγάλα έργα.Κύριε Βουλευτά, μετά από 4 θητείες στη Βουλή θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε και εσείς ότι αντιπροσωπεύετε κάτι παλιό.

Μετά από όλα αυτά που έχετε κάνει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τις διασπάσεις, στις οποίες πρωτοστατήσατε, είναι σίγουρο πια, πως ό,τι είχατε να δώσετε σ΄ αυτό τον τόπο, το δώσατε. Είναι σίγουρο, ότι οι άνθρωποι της παράταξής σας ξέρουν πως αντιπροσωπεύετε το παλιό ΠΑΣΟΚ. Σας παροτρύνουμε, για το υπόλοιπο της θητείας σας να ανανεώσετε τη φαρέτρα σας με νέα ¨όπλα¨ συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της περιοχής μας.